top of page
VisitSamsoe.JPG

Samsøs bedste kartoffelmad 2013

2. udgave af Samsøs bedste kartoffelmad

Ni samske restauratører havde frembragt lige så mange fantasifulde bud på, hvordan en kartoffelmad skal skæres. Buddene var alsidige, og om muligt endnu mere dekorative end sidste år, så det var svært at vælge for dommerpanelet, der igen talte dronningen af smørrebrød Ida Davidsen og chips-ikonet Jørgen fra KiMs som sine nok mest prominente medlemmer.
 

En efter en blev madderne ført frem for de i alt fem dommere, der kommenterede på maddernes kvaliteter undervejs. Nogle af madderne tog sig nærmere ud som kunstværker end kogekunst, men dommerne kunne bekræfte, at smagen også var i topform. Der var tale om en blindsmagning, og dommerne kendte indtil det sidste kun madderne ved nummer og udformning.
 

På tredjepladsen endte rumogrooms med 159 point og en særdeles appetitlig fremstilling af det lokale postnummer.
 

Andenpladsen gik med 167 point til Det Lille Sommerhotel og maden med det maleriske navn ”Sommerdag ved Stavns Fjord.”


Med imponerende 181 point ud af 200 mulige point løb Ballen Badehotel dog af med en overbevisende sejr over konkurrenterne.

Vindermadden 2013

Gør-det-selv kartoffelmadder

Stemningen var uovertruffen på Flinchs Hotel i Tranebjerg, da VisitSamsø og Samsø Restauratørforening slog dørene op for Samsøs bedste kartoffelmad 2013.

 

Fremmødte kunne selv forsøge og forsyne sig med kartoffelmadder fra et tag selv / gør det selv-bord, der bugnede af råvarer og friske krydderurter doneret af øens mange producenter. Hotellets store sal blev hurtigt fyldt godt ud, og der blev kreeret i hundredevis af kartoffelmadder rundt om de runde borde.

 

KiMs bød desuden på smagsprøver, så den lille sult også blev stillet.


VisitSamsoe1.JPG
bottom of page